Home > Suroboyoan > ASI

ASI


Yuk Jah lungo nang dokter anak ambek nggendhong bayek.

Gak sui Yuk Jah diceluk mlebu, tibake doktere guanteng.

Mari merikso bayeke, doktere takok nang Yuk Jah, “Ning, arek iki

ngombe ASI opo susu botol ?”

“ASI pak dokter . . .” jare Yuk Jah.

“Wah lek ngono tulung aku prelu merikso susu sampeyan, ” jare doktere.

Yuk Jah nurut, klambine dibukak.

Mari ngono ambek doktere diperikso alon-alon.

Yuk Jah seneng ae, soale enak ambek doktere kan ganteng pisan.

Wis mari merikso, doktere ngomong ngene, “Waduh Ning, yo pantes bayek

sampeyan kuru, wong sampeyan iku gak ndhuwe susu.”

Jare Yuk Jah, “Dhudhuk aku sing nyusoni pak dokter “.

“Lha sopo maneh lho ? .” doktere bingung.

“Aku iki ewange . .”

Categories: Suroboyoan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: