Home > Suroboyoan > Asmuni

Asmuni


Bunali lagi kulak sandal nang pasar.

Moro-moro onok arek marani Bunali.

“Lho sampeyan iki Asmuni Srimulat yo?” takok arek mau.

“Dhudhuk !. Ngawur ae.!!” jarene Bunali.

“Ojo mbujuki aku tah. Sampeyan mesti Asmuni!” jarene arek mau ngeyel.

Bolak-balik Bunali negesno lek dheke dhudhuk Asmuni Srimulat, tapi

arek mau tetep ae ngotot gak percoyo.

Ndhik endhi ae Bunali ditututi ambek arek iku mau.

Mergo mangkel, akhire Bunali ngiyakno, cik arek iku ndang ngalih.

“Yo wis tak akoni aku pancene Asmuni Srimulat!. Kate lapo kon !!”

“Tapi kok gak mirip blas yo?” jare arek mau ambek nginclik.

Categories: Suroboyoan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: