Home > Suroboyoan > Diuber Celeng

Diuber Celeng


Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin.

“Waras ta !! ” jare Brudin ndhik Bunali.

“Waduh dino iki aku meh mati disruduk celeng ” jare Bunali.

“Lho kok isok ngono, yok opo ceritone ?” jare Brudin.

“Mau awan iku aku pethuk celeng, terus tak garai, tak kileni ambek pring dhadhak nguamuk. Aku diuber-uber katene disrudhuk, untunge iku celenge bolak-balik tibo kepleset, dhadhi aku sempet menek wit klopo”. jare Bunali.

“Waduh cik sereme, lek aku sing ngalami wis pucet kepuyuh-puyuh gak karuan” jare Brudin.

“Lho, aku iyo ngono, kon pikir celenge kepleset opo ?”

Categories: Suroboyoan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: