Home > Suroboyoan > Drakula

Drakula


Onok drakula loro jenenge Kentus ambek Kentir

Arek loro iki wis sak wengi gentayangan golek mbun-mbunan gak

oleh-oleh.

Wis meh katene isuk Kentir mbalik atik lambene abhang kabeh belepotan

getih.

Ndhelok ngono, Kentus malih purik, “Waduh awakmu kok isok oleh getih

akeh ?”.

“Awakmu kepingin tah ?. Ayo melok aku !!! ” jare Kentir.

Mari ngono arek loro iku miber bareng. Gak sui terus anjlok ndhik

wuwungane bangunan.

“Awakmu kethok cagak gendero ndhik ngisor iku ?” takok Kentir.

“Yo kethok rek !! Sing cedhake pos satpam iku se ,” jare kentus.

“Wah hebat awakmu . .” jare Kentir.

“Lho opoko masalae ? ” takok Kentus.

“Soale aku mau gak kethok . .” jare Kentir.

Categories: Suroboyoan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: