Home > Suroboyoan > Mercon

Mercon


<!–[if gte mso 9]&gt; Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 &lt;![endif]–><!–[if gte mso 9]&gt; &lt;![endif]–>

Kentir pethuk ambek konco lawase sing jenenge Kentus.

Pas ketemu arek loro iku podho kagete mergo Kentir ambek Kentus

podho-podho sirae petal, raine gosong ambek untune yo podho bogange.

Arek loro iku takok takokan opoko kok isok podho bocele.

Kentir cerito lek raine rusak, sirae petal, ambek untune ngowos mergo

melok nyemprot kobongan ambek mangap.

“Pas aku mangap dhadhak onok elpiji mbledhos” jare Kentir.

Mari ngono Kentir takok nang Kentus opoko kok sirae petal.

“Mari teraweh aku nyumet mercon ambek rokok. Mari tak sumet, mercone

tak sawatno wong dhodhol soto terus ndhelik ambek ngisep rokok.

 

Dhadhak wonge ngerti, aku diuber terus sirahku digepuki pikulane

soto” jare Kentus.

“Lha lek raimu opoko kok gosong” takok Kentir maneh.

“Mari sirahku waras, aku merconan maneh. Mari tak sumet ambek rokok,

mercone tak sawatno wong dhodhol bakso terus dhelik maneh ambek ngisep

rokok. Dhadhak aku ketemon maneh, aku diuber mari ngono diguyang

dhudhuhe bakso” jare Kentus.

“Wok nemen kon iku, ngono yo gak kapok. Lha lek untumu opoko kok

guwung kabeh ?” takok Kentir maneh.

“Oo lek iki seje ceritone. Pas katene nyumet mercon dhadhak onok arek

pacaran liwat”

“Kapok kon, mulakno tah ojok seneng nginceng. Paling kon digibheng

ambek sing lanang ” jare Kentir kemeruh.

“Gak ngono ceritone . .” jare Kentus.

“Opoko lho . .?” takok Kentir.

“Aku lali . . . Rokokku sing tak sawatno. . .”

Categories: Suroboyoan Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: