Home > Suroboyoan > Nostalgia

Nostalgia


Pas wayahe bulan purnama, Muntiyadi ngejak Romlah ngelencer nostalgia

numpak bronpit.

Mari ngono, arek loro iku tekan mburine pabrik paku.

“Dik, yok opo lek awake dhewe mbaleni lakon limang tau kepungkur pas

pacaran biyen ?” jare Muntiyadi.

“Iyo cak, setuju.” jare Romlah.

Mari ngono, Romlah dilungguhno ndhik pager wesi mburine pabrik paku

iku.

Terus ambek Muntiyadi, Romlah dijak indehoi koyok jamane pas pacaran

biyen.

Moro-moro, Romlah lunjak-lunjak ambek awake horeg kabeh.

Ndelok bojone giras ngono, Muntiyadi tambah semuangat.

Wis oleh rong ronde, akhire arek loro iku nggeblak ceblok ndhik suket.

“Waduh dik, awakmu kok cik girase ” jare Muntiyadi.

“Iyo cak, limang taun kepungkur, pager wesine gak onok setrume. .”

Categories: Suroboyoan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: